Anasayfa /Home


     MEDYESELLİ ÇEKER OCAK

   
Üretici : GreenLab
Ürün Özellikleri
Çeker Ocaklar laboratuvar ortamında kimyasallar ile yapılan testlerde ortaya çıkan gazları ve asit buharının dış ortama atılmasını sağlar.
        Detaylar
 
 
Detaylar

GreenLAB Çeker Ocakları

içerisinde yapılacak deney ve testlerde açığa çıkacak yoğun ısı, koku ve asit buharlarını emniyetli ve standartların öngördüğü kriterlerde laboratuar ortamına yayılmadan tahliye eder. Yapılacak testlerde kullanılacak Gaz, Su ve Elektrik sistemleri de yapısal olarak kendi üzerindedir. Servislerde, Ön camda, Alt dolaplarda, çalışma Tezgâh Yüzeyinde ve Havalandırma sistemlerinde kullanım özelliklerine göre değişik alternatifler kullanılabilir.

Çeker Ocaklar galvanizli veya DKP sacdan üretilmiş olup, tüm yüzeyleri asit ortamına karşı yüksek derecede dayanımı olan 60 mikron kalınlığında anti asit Epoxy boya ile boyanarak 200 derecede fırınlanmıştır. Yan paneller Çeker Ocağın taşıyıcı kısmını oluşturacak ve ön camın yukarı aşağıhareketini sağlayan ağırlık sistemini muhafaza edecek tarzda dizayn edilmiştir. Çeker Ocağın iki yan panelinin ön kısmında iki adet dikey servis kolonu bulunur. Bu servis kolonlarının bir tanesi elektrik hatları ve armatürleri, diğer bir tanesi ise gaz hatları ve iç kısımdaki nozullara kumanda eden dış kontrol vanalarının emniyetli bir şeklide monte edilebileceği tarzda dizayn edilmiştir.

Çeker Ocak tezgah yüzeyleri opsiyonel olarak, Trespa Top Lab, Endüstriyel Seramik, 316 Paslanmaz Sac ve Polipropilen malzemelerden üretilmektedir. Çeker ocaklarda; Otomatik Cam Sistemi, Fan Kontrol ve Alarm Sistemi gibi özellikler müşterilerimizin isteğine göre eklenebilmektedir.